Gult är vackert!

Hisingens Cykelklubb är stolt bronssponsor för Team Rynkeby – God Morgon Göteborg och stöttar dem i deras kamp. Här nedan kommer ett inlägg från dem och en förklaring till vad Team Rynkeby – God Morgon är för något.

Både uppvisningscykling och depåarbete

Västkusten Runt och Hisingen Runt är stående event för oss i Team Rynkeby – God Morgon Göteborg. Ett utmärkt tillfälle för oss att synas och att alla kan vara med i Team Rynkeby – God Morgon samt ett kul inslag i vår träning. Vi har en depå på Hisingen Runt och stanna gärna och prata med oss där eller de cyklister som cyklar Västkusten Runt 125 km.

Deltagare i Team Rynkeby – God Morgon

Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister: kvinnor och män, i olika åldrar med skilda yrken och bakgrund. Under en vecka i juli varje år cyklar alla lag i Skandinavien, i år 54 st och totalt 2.200 cyklister, den ca 125 mil långa resan till Paris. En fantastik upplevelse för en god sak.

Om Team Rynkeby – God Morgon

Team Rynkeby – God Morgon är ett välgörenhetsfond som arbetar för att samla in pengar till Barncancerfonden. Vi vill öka kunskapen och medvetenheten om barn med cancer. Var med och stöd vår kamp mot barncancer. Vi trampar för livet! Vision Nästan varje dag får en familj i Sverige beskedet att deras barn har cancer. Idag överlever 85% av barnen tack vare forskning och bättre utvecklade behandlingsmetoder. Barncancerfonden finansierar 90% av barncancerforskningen i Sverige och drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag. Barncancerfonden får alltså inga bidrag från staten osv. Det innebär att de gåvor vi bidrar med är avgörande. Alla kan vi vara med och hjälpa till i kampen om att 85% ska bli 100%! Varje sommar cyklar Team Rynkeby-God Morgon från Norden till Paris för att samla in pengar till Barncancerfonden. Målet är att sprida budskapet och öka medvetenheten hos individer och företag och på så sätt samla in pengar för att stödja Barncancerfonden.

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
Nyhetsbrev
Partners

Trek
Partners Mabi
Partners Magnusson och Freij
Partners Vasaboden
Partners Semcon
Partners Radisson Blu
Partners Shimano
Partners Kahls kaffe
Partners Pure Nutrition
Aktivitus
ICA
Synsam
Göteborg & co
Paracykling
Medevi
Ackert
Göteborgs Cykelkulturkalas
Trakk
RaceOne