Partners

Våra partners och sponsorer under Västkusten Runt

Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Västsveriges längsta motionslopp på cykel? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och bland annat få er presentation och logotyp här och/eller på motionsloppet Hisingen Runt & Hisingens Cykelklubbs sidor?
Läs då gärna här och maila eller ring Ulf Strömbom – 0722 330 739

Nedan finns de företag som samarbetar med Västkusten Runt.

Trek Bicycle Store

Välkommen till Göteborgs bästa cykelaffär, med inriktning på racercyklar, mountainbikes & hybrider. Alltid ett hjärtligt välkomnande i butiken och proffsig service i verkstaden. https://trekstoregbg.se/

Aktivitus

AktivitusAktivitus jobbar med träningsoptimering som alltid bygger på individuella förutsättningar, aktuell forskning och erfarenhet. Det finns en rad olika tester men också paketlösningar så som Löparpaket eller cykelpaket.

Pure Nutrition

Partners Pure NutritionLängs vägen kan du som deltagare fylla på energi vid våra depå-stopp. Produkterna från Pure Nutrition är noggrant framtagna för att ge bästa smak och näring till högsta kvalitet.

Vasaboden

Sedan 1982 har Vasaboden levererat idrottspriser och profilprodukter till nöjda kunder runt om i Sverige. Om du vill ha en graverad pokal, personliga presenter och hem & hushåll kontaktar du Vasaboden och får en snabb leverans.

Magnusson & Freij

Partners Magnusson & FreijSedan 60-talet har Magnusson & Freij försett Sverige med det mesta. deras slogan är ju trots allt att de fixar det mesta..

Semcon

Partners SemconSemcon är teknikbolaget som sätter människan framför tekniken och det är hos oss Göteborgs trevligaste motionslopp på cykel startar och slutar. Varmt välkomna in och bli inspirerad av våra spännande projekt och lokaler.

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside HotelMed ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen och granne med Lindholmen Science Park och Lindholmen Conference Centre erbjuder Radisson Blu Riverside Hotell Göteborg ett toppboende för dig som cyklar våra lopp. Vakna upp utvilad och redo oavsett distans i närheten av starten till ett förmånligt pris. Ange koden HCK19 vid bokning antingen via mail reservations.riverside.gothenburg@radissonblu.com eller telefon 031-383 40 10.

Ackert

ackert_widgetAckert Reklam är specialiserat på produktion av rollup, banderoll, textilvepor, bildekor, reflexdekor och butiksmaterial.

Trakk

trakkTrackntrace använder sig av live spårning. Till skillnad från passiv spårning eller data loggning, så rapporteras alla händelser i realtid, när det sker. I vårt standard utförande är täckningen inkluderad för över 40 länder.

Göteborg & Co

Göteborg & co partnersGöteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad.

Paracykel

ParacykelParacykel är cykel för personer med funktionsnedsättningar. Genom att anpassa cykeln efter en persons funktionsnedsättning möjliggörs för en stor grupp att cykla. Detta gör att de med en ryggmärgs- eller hjärnskada, amputation eller synnedsättning kan få uppleva glädjen och frihetskänslan av att cykla.

Göteborgs Cykelkulturkalas

Göteborgs CykelkulturkalasCyklarna äger hela Lindholmenoch vi blandar några spektakulära uppvisningar med tävlingar där du kan vinna! Ta en vacker tur på cykeln på Lindholmen. Prova de många olika cyklarna, det finns någon för alla och för alla tillfällen. Det levereras kaffe och fika till publiken från cykelsadeln så klart. Du kommer bli lotsad igenom en dag av cykelkultur på en stadens bästa arenor.

VW Göteborg

Välkommen in till VW Göteborg – Vi hjälper dig hitta rätt Volkswagen för dig! Vi säljer både nya och begagnade bilar – Vi hjälper dig hitta din nya drömbil! Privatleasing. Hitta din Volkswagen. Boka provkörning. Nya och Begagnade bilar. Bilmodeller: ID.4, ID.3, Golf, Passat.

Medevi Prosalus

medeviRingblomsalva med Tea tree som i cykelkretsar allmänt kallas ’RumpRäddaren’ för att den är så bra på att motverka skavsår vid intensiv träning och långlopp som ex Västkusten Runt. Att den även hjälper till vid återhämtning efter påfrestning gör att den blivit en självklarhet för många.

Shimano

Shimano är den ledande producenten av cykeldelar och cykeltillbehör i världen. Shimano Nordic Cycle AB representerar Shimano och 18 andra starka varumärken inom cykel och sport i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

ICA Kvantum Sannegården

En riktigt matbutik med färskvaror i fokus, breda matkunskaper och passionerade medarbetare. På ICA Kvantum Sannegården görs allt för att tillgodose dina behov med minsta möjliga miljöpåverkan.

Synsam Sports

Synsam har sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. Det året gick ledande fristående optiker från hela landet samman under gemensamt namn. Idag består Synsam av drygt 195 butiker i Sverige och 500 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen.

RaceONE

raceoneGör det enkelt för dig att jämföra med andra deltagare även om ni inte startade tillsammans. Som åskådare kan du få upp förväntad målgång så du vet när du skall möta upp din kompis. RaceONE erbjuder spårning i realtid av flera deltagare samtidigt.

Hisingens Cykelklubb

Hisingens CykelklubbLoppets arrangör Hisingens Cykelklubb med erfarenhet av cykellopp sedan 1977 då första Hisingen Runt gick av stapeln.