Boendepartner

Vår boendepartner

Radisson Blu

650 meter från start ligger Radisson Blu Riverside. Perfekt läge för årets startplats där du kan vakna utvilad och redo för cyklingen.

Det finns tillgängligt 20 rum per natt 25-27 maj och om bokning sker innan 4 Maj med koden hck18 gäller dessa priser:

Standardrum för en person: 1295:-/rum/natt inkl. moms och frukost.
Standardrum för två personer: 1395:-/rum/natt inkl. moms och frukost.

Information om vår boendepartner

boendepartnerMed ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen och granne med Lindholmen Science Park och Lindholmen Conference Centre erbjuder Radisson Blu Riverside Hotell Göteborg ett toppboende för både affärs- och privatresenärer. Med ett unikt läge precis vid vattnet, med egna terrasser som vetter mot havsbassängen, kommer hotellets gäster att få uppleva ett boende med närhet till både city och hav och med enastående utsikt. Detta moderna hotell erbjuder 265 unikt designade hotellrum, alla med tillbehör såsom fritt trådlöst internet och 24 timmars rumsservice.

Hotellets spännande och kreativa restaurang Cuckoo’s Nest är den perfekta platsen för att avnjuta av en fantastisk måltid i en annorlunda miljö. Här kan du även passa på att möta kollegor för en drink efter jobbet. Boende gäster kan njuta av hotellets moderna och avslappnande wellnessavdelning, beläget högst upp i hotellet med tillhörande takterrass och magisk utsikt.

Här kan man träna i det fullt utrustade gymmet, slappna av i bastun eller i en av de två spapoolerna som finns tillgängliga. Du kan även boka tid för personlig träning eller behandling.

Hotellet erbjuder en toppmodern konferensavdelning med 5 möteslokaler, varav den största kan ta sällskap upp till 70 personer.

Detta hotell i Göteborg erbjuder något för alla!

Läs om våra övriga partners