Scandic Boendepartner

Det är alltid lätt att hitta till ett Scandic-hotell och du kan njuta av ett bra läge nära till lokala sevärdheter, underhållning eller naturen. Vi vill i samarbete med Scandic att det ska vara lätt att resa så du kan slappna av och kunna fokusera på cykling och avkoppling. Barn under 13 år bor dessutom kostnadsfritt på Scandic-hotellen.

Scandic Europa:

Hotell Scandic Europa ligger centralt beläget i Göteborg, nära stadens nöjen och sevärdheter samt i anslutning till start- och målområdet för Hisingen Runt.
Bägge hotellen är för dig som vill ha nära till shopping, nöje och sevärdheter. Här bor du nära Göteborgs historiska centrum med sina kanaler, nöjesparken Liseberg samt arenorna Scandinavium och Ullevi.

På hotell Scandic Europa kan du inleda kvällen med en drink i baren följt av en middag i vår populära hotellrestaurang. Du kan också låna cykel och gångstavar i receptionen eller träna i hotellgymmet med pool. På hotellet erbjuds även fri trådlös internetuppkoppling i alla hotellrum och allmänna ytor.

Scandic Backadal:

Njut av vistelsen på hotell Scandic Backadal, bara 5 minuter med bil och 14 minuter med buss från centrala Göteborg.

Från hotell Scandic Backadal har du nära till Göteborgs nöjen och sevärdheter. Här finns nöjesparken Liseberg, Botaniska trädgården, science centrat Universeum och båtturer. I Göteborg finner du ett brett urbud av restauranger och caféer att njuta av.

Varva ned i relaxavdelningen på hotell Scandic Backadal, med gym, inomhuspool och bastu. I hotellbistron kan du avnjuta svenska och internationella rätter eller ta en drink i hotellbaren. För de minsta finns ett lekrum. Trådlös internetuppkoppling ingår utan extra kostnad.

Bokning

Du går in på Scandics hemsida http://www.scandichotels.se och uppger önskat hotell, datum, antal personer och kod RAM för att få upp till 20% rabatt på deras FLEX priser (ordpriser).
Detta går att boka så länge det finns rum kvar på hotellet till FLEX priser.
Priset är flytande beroende tillgång och efterfrågan samt hur många nätter du bokar.

scandic