[:sv]Time for Life![:]

[:sv]Sedan i september, då årets laguppställning för Team Rynkeby Göteborg 2016 stod klar, har teamet tillsammans kämpat med event, pengainsamlingar, träningar och jakten på årets sponsorer. Allt med ett gemensamt mål: Att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden, samt öka medvetenheten och kunskapen om barncancer. Det många inte vet är att Barncancerfonden endast finansieras av bidrag och donationer. Därför är varenda insamlad krona lika viktig.

2016 års insamling

Årets insamlade pengar kommer att gå till forskning inom leukemi, syskonstödjare och kontaktsjuksköterskor.
Under ett år kämpar alla tillsammans! Gamla som unga, män som kvinnor, nybörjare som erfarna cyklister för att gemensamt cykla till Paris under 7 dagar i mitten utav juli! Väl framme kommer teamet möta upp de andra lagen ifrån Team Rynkeby som likt göteborgsteamet förberett sig för denna resa under det senaste året. Som ett steg i förberedelserna ingår Västkusten runt, ett motionslopp som Team Rynkeby Göteborg har deltagit i sedan starten. För tillfället är det fullt fokus på spinning i väntan på de nya fina cyklarna som väntas levereras runt påsk.

Internationella barncancerdagen

15 februari är det internationella barncancerdagen. I samband med detta anordnar Barncancerfonden i samarbete med Team Rynkeby en ljusmanifestation och ett fackeltåg i centrala Göteborg, detta för att uppmärksamma de cancerdrabbade barn och ungdomar som kämpar runt om i hela världen.
Fackeltåget startar 17.30 där samtliga gemensamt går från Götaplatsen ner till Gustav Adolfs torg. Alla är givetvis välkomna att delta.

Time for Life – Tillsammans kämpar vi för livet!

time for life[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
Nyhetsbrev
Partners

Trek
Partners Mabi
Partners Magnusson och Freij
Partners Vasaboden
Partners Semcon
Partners Radisson Blu
Partners Shimano
Partners Kahls kaffe
Partners Pure Nutrition
Aktivitus
ICA
Synsam
Göteborg & co
Paracykling
Medevi
Ackert
Göteborgs Cykelkulturkalas
Trakk
RaceOne