Vi kämpar för livet!

[:sv]

Team Rynkeby Göteborg samlar in pengar till Barncancerfonden, till förmån för hjärntumörforskning och syskonstödjare. Under hösten, vintern och våren har vi skramlat med bössor, sålt armband och mössor samt anordnat events för att få ihop så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden. Vi har också jobbat hårt för att få sponsorer att engagera sig på vägen och har redan hunnit samla in över 1,1 miljon kronor. I juli månad kommer vi att cykla till Paris för att uppmärksamma vårt insamlingsarbete. Inför denna strapats har vi tränat hårt och Västkusten Runt är ett av de lopp vi cyklar för att förbereda oss inför vår avfärd den 3 juli. Den 10 juli och 120 mil senare når vi Eiffeltornet – ett mål som teamet jobbat för i nästan ett år.

Alla former av cancer, inte minst barncancer, drabbar hårt och orättvist. Förutom den drabbade själv står plötsligt syskon, föräldrar och vänner i en verklighet helt skild från den som tidigare betraktades som vardag. En del i teamet har personliga erfarenheter kring den sorg och maktlöshet som drabbar en när någon i ens omgivning drabbas av cancer. Därför blir engagemanget i Team Rynkeby särskilt viktigt. Hela gänget drivs starkt av övertygelsen om att kunna bidra i kampen och göra skillnad.

Vi är en härlig blandning av individer. Vissa med mer erfarenhet av cykling än andra. En och annan har cyklat på elitnivå men en del har aldrig suttit på en landsvägscykel. Förberedelsearbetet behöver därför vara noggrant. Att klicka ur en sko är nytt för några av oss, att cykla i klunga är nytt för fler. Vi ska ha tillryggalagt 250 mil innan avfärd till Paris. Vi gör allt för att peppa varandra med glada tillrop, skratt och positiva kommentarer. Men vi behöver också dig!

Under cykelhelgen kommer vi finnas på plats för att besvara frågor och för att samla pengar till vår insamling.

Heja på oss! Vi kämpar för livet!

Genom att klicka här kan du också hjälpa till att bidra.

11169783_10206517210157903_7055976824047135662_o

[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
Nyhetsbrev
Partners

Trek
Partners Mabi
Partners Magnusson och Freij
Partners Vasaboden
Partners Semcon
Partners Radisson Blu
Partners Shimano
Partners Kahls kaffe
Partners Pure Nutrition
Aktivitus
ICA
Synsam
Göteborg & co
Paracykling
Medevi
Ackert
Göteborgs Cykelkulturkalas
Trakk
RaceOne