Partners och sponsorer för Västkusten Runt

Våra partners under Västkusten Runt

Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Västsveriges längsta motionslopp på cykel? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och bland annat få er presentation och logotyp här och/eller på motionsloppet Hisingen Runt & Hisingens Cykelklubbs sidor?
Kontakta då oss för mer information.

Trek Bicycle Store

Välkommen till Göteborgs bästa cykelaffär, med inriktning på racercyklar, mountainbikes & hybrider. Alltid ett hjärtligt välkomnande i butiken och proffsig service i verkstaden. https://trekstoregbg.se/

Aktivitus

AktivitusAktivitus jobbar med träningsoptimering som alltid bygger på individuella förutsättningar, aktuell forskning och erfarenhet. Det finns en rad olika tester men också paketlösningar så som Löparpaket eller cykelpaket.

Pure Nutrition

Partners Pure NutritionLängs vägen kan du som deltagare fylla på energi vid våra depå-stopp. Produkterna från Pure Nutrition är noggrant framtagna för att ge bästa smak och näring till högsta kvalitet.

Kahls Kaffe

Partners Kahls kaffeOch visst smakar det gott med en kopp kaffe till maten efter att du cyklat klart. Eftersom Kahls jobbat med det svarta guldet sedan 1911 så vet de vad du vill ha.

Vasaboden

Sedan 1982 har Vasaboden levererat idrottspriser och profilprodukter till nöjda kunder runt om i Sverige. Om du vill ha en graverad pokal, personliga presenter och hem & hushåll kontaktar du Vasaboden och får en snabb leverans.

Magnusson & Freij

Partners Magnusson & FreijSedan 60-talet har Magnusson & Freij försett Sverige med det mesta. deras slogan är ju trots allt att de fixar det mesta..

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside HotelMed ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen och granne med Lindholmen Science Park och Lindholmen Conference Centre erbjuder Radisson Blu Riverside Hotell Göteborg ett toppboende för dig som cyklar våra lopp. Vakna upp utvilad och redo oavsett distans i närheten av starten till ett förmånligt pris. Ange koden HCK19 vid bokning antingen via mail reservations.riverside.gothenburg@radissonblu.com eller telefon 031-383 40 10.

Ackert

ackert_widgetAckert Reklam är specialiserat på produktion av rollup, banderoll, textilvepor, bildekor, reflexdekor och butiksmaterial.

Trakk

trakkTrackntrace använder sig av live spårning. Till skillnad från passiv spårning eller data loggning, så rapporteras alla händelser i realtid, när det sker. I vårt standard utförande är täckningen inkluderad för över 40 länder.

Göteborg & Co

Göteborg & co partnersGöteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad.

Paracykel

ParacykelParacykel är cykel för personer med funktionsnedsättningar. Genom att anpassa cykeln efter en persons funktionsnedsättning möjliggörs för en stor grupp att cykla. Detta gör att de med en ryggmärgs- eller hjärnskada, amputation eller synnedsättning kan få uppleva glädjen och frihetskänslan av att cykla.

Göteborgs Cykelkulturkalas

Göteborgs CykelkulturkalasCyklarna äger hela Lindholmenoch vi blandar några spektakulära uppvisningar med tävlingar där du kan vinna! Ta en vacker tur på cykeln på Lindholmen. Prova de många olika cyklarna, det finns någon för alla och för alla tillfällen. Det levereras kaffe och fika till publiken från cykelsadeln så klart. Du kommer bli lotsad igenom en dag av cykelkultur på en stadens bästa arenor.

Škoda

ŠkodaVästkusten Runt och Tour de France har minst 2 saker gemensamt. Dels så handlar bägge eventen om cykel, men båda har även Škoda som partner. Hisingens Cykelklubb är självklart glada att ha denna leverantör på vårt motionslopp. Škoda kommer se till att vi har bilar för att underlätta service och annat utefter banan.

Medevi Prosalus

medeviRingblomsalva med Tea tree som i cykelkretsar allmänt kallas ‘RumpRäddaren’ för att den är så bra på att motverka skavsår vid intensiv träning och långlopp som ex Västkusten Runt. Att den även hjälper till vid återhämtning efter påfrestning gör att den blivit en självklarhet för många.

RaceONE

raceoneGör det enkelt för dig att jämföra med andra deltagare även om ni inte startade tillsammans. Som åskådare kan du få upp förväntad målgång så du vet när du skall möta upp din kompis. RaceONE erbjuder spårning i realtid av flera deltagare samtidigt.

Hisingens Cykelklubb

Hisingens CykelklubbLoppets arrangör Hisingens Cykelklubb med erfarenhet av cykellopp sedan 1977 då första Hisingen Runt gick av stapeln.