Partners och sponsorer för Västkusten Runt

Våra partners under Västkusten Runt

Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Västsveriges längsta motionslopp på cykel? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och bland annat få er presentation och logotyp här och/eller på motionsloppet Hisingen Runt & Hisingens Cykelklubbs sidor?
Läs då gärna här och maila eller ring Ulf Strömbom – 0722 330 739

Nedan finns de företag som samarbetar med Västkusten Runt.

Trek Bicycle Store

Välkommen till Göteborgs bästa cykelaffär, med inriktning på racercyklar, mountainbikes & hybrider. Alltid ett hjärtligt välkomnande i butiken och proffsig service i verkstaden. http://trekstoregbg.se/

Aktivitus

AktivitusAktivitus jobbar med träningsoptimering som alltid bygger på individuella förutsättningar, aktuell forskning och erfarenhet. Det finns en rad olika tester men också paketlösningar så som Löparpaket eller cykelpaket.

Pure Nutrition

Partners Pure NutritionLängs vägen kan du som deltagare fylla på energi vid våra depå-stopp. Produkterna från Pure Nutrition är noggrant framtagna för att ge bästa smak och näring till högsta kvalitet.

Kahls Kaffe

Partners Kahls kaffeOch visst smakar det gott med en kopp kaffe till maten efter att du cyklat klart. Eftersom Kahls jobbat med det svarta guldet sedan 1911 så vet de vad du vill ha.

Vasaboden

Sedan 1982 har Vasaboden levererat idrottspriser och profilprodukter till nöjda kunder runt om i Sverige. Om du vill ha en graverad pokal, personliga presenter och hem & hushåll kontaktar du Vasaboden och får en snabb leverans.

Magnusson & Freij

Partners Magnusson & FreijSedan 60-talet har Magnusson & Freij försett Sverige med det mesta. deras slogan är ju trots allt att de fixar det mesta..

Göteborg & Co

Göteborg & co partnersGöteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad.

Paracykel

ParacykelParacykel är cykel för personer med funktionsnedsättningar. Genom att anpassa cykeln efter en persons funktionsnedsättning möjliggörs för en stor grupp att cykla. Detta gör att de med en ryggmärgs- eller hjärnskada, amputation eller synnedsättning kan få uppleva glädjen och frihetskänslan av att cykla.

Sportfotograf

Christer Hedberg är en riktigt vass fotograf som fångar magi i varje bild. Han har bland annat plåtat cykeltävlingar runtom i Europa men även fantastiska bilder från konserter. http://www.christerhedberg.se/

Göteborgs Cykelkulturkalas

Göteborgs CykelkulturkalasCyklarna äger hela Lindholmenoch vi blandar några spektakulära uppvisningar med tävlingar där du kan vinna! Ta en vacker tur på cykeln på Lindholmen. Prova de många olika cyklarna, det finns någon för alla och för alla tillfällen. Det levereras kaffe och fika till publiken från cykelsadeln så klart. Du kommer bli lotsad igenom en dag av cykelkultur på en stadens bästa arenor.

Škoda

ŠkodaVästkusten Runt och Tour de France har minst 2 saker gemensamt. Dels så handlar bägge eventen om cykel, men båda har även Škoda som partner. Hisingens Cykelklubb är självklart glada att ha denna leverantör på vårt motionslopp. Škoda kommer se till att vi har bilar för att underlätta service och annat utefter banan.

Wallmans Massage & Friskvård

wallmans Wallmans Massage & Friskvård finns i Nordic Wellness, Gamla Ullevis lokaler i Göteborg. Bland annat erbjuds Idrottsmassage, Klassisk Svensk Massage och Massage GöteborgMassage Terapeutisk behandling vilket inkluderar behandling av idrottskador, rygg, nack och muskelbesvär.

Medevi Prosalus

medeviRingblomsalva med Tea tree som i cykelkretsar allmänt kallas ‘RumpRäddaren’ för att den är så bra på att motverka skavsår vid intensiv träning och långlopp som ex Västkusten Runt. Att den även hjälper till vid återhämtning efter påfrestning gör att den blivit en självklarhet för många.

Ackert

ackert_widgetAckert Reklam är specialiserat på produktion av rollup, banderoll, textilvepor, bildekor, reflexdekor och butiksmaterial.

Med specialister inom analys, journalistik och foto/rörlig bild kan vi erbjuda dig flera delar som kan lyfta ditt lopp/event/arrangemang ytterligare. –>

Trakk

trakkTrackntrace använder sig av live spårning. Till skillnad från passiv spårning eller data loggning, så rapporteras alla händelser i realtid, när det sker. I vårt standard utförande är täckningen inkluderad för över 40 länder.

RaceONE

raceoneGör det enkelt för dig att jämföra med andra deltagare även om ni inte startade tillsammans. Som åskådare kan du få upp förväntad målgång så du vet när du skall möta upp din kompis. RaceONE erbjuder spårning i realtid av flera deltagare samtidigt.

Hisingens Cykelklubb

Hisingens CykelklubbLoppets arrangör Hisingens Cykelklubb med erfarenhet av cykellopp sedan 1977 då första Hisingen Runt gick av stapeln.