Erbjudande till sponsorer och partners

När ni väljer att samarbeta med motionsloppen finns en mängd olika möjligheter att rikta Er till deltagarna. Genom en dialog kommer vi fram till det bästa sättet för bägge parter.

Urval av erbjudande

Nedan finns ett urval av erbjudanden för Er att marknadsföra era tjänster och produkter under loppen och/eller under avtalsperioden.

Sociala medier

Ni kommer bli synliggjorda genom våra sociala media under hela avtalstiden. Har Ni ett speciellt erbjudande eller event som ni vill nå ut med hjälper vi Er även via våra kanaler.

Nyheter och webben

Via nyhetssidorna finns samma möjligheter som via sociala media. Även här har vi en kommunikation med Er om vad ni vill skall bli synligt. På partnersidan lägger vi till er logotyp samt en text som beskriver Er verksamhet. I högerspalten rullar dessutom logotyperna för partners och sponsorer oavbrutet, allt för att visa hur viktiga Ni är.

Mässyta, start och mål

Mitt i centrala Göteborg har vi både start, mål och mässområdet. Här finns alla möjligheter att synas. Föreläsningar på scen, tester, aktiviteter och försäljning är bara några uppslag som Ni erbjuds. Här kommer ni även komma i kontakt med deltagare till Hisingen Runt. Vad är det just ni vill kommunicera?

Depåer

Många deltagare uppskattar depåerna, med Er närvaro ger det en positiv känsla till era tjänster och produkter. Hur vill ni utforma depån och vad vill ni skall synas i just Er depå?

Nummerlappar och goodiebag

Goodiebagen som delas ut i samband med hämtning av nummerlappen är en perfekt chans att sprida budskapet om er som partner eller sponsor. Här kan Ni se till att era erbjudande och annat finns tillgängligt i påsen. Även under utdelningen är ett ypperligt tillfälle för Er att på något sätt synas. Kanske även finnas med på själva nummerlappen?

Medalj

Årligen har Västkusten Runt ett unikt motiv för året på medaljen. Motiven har anknytning till Västkusten och Göteborg och är en fantastisk möjlighet till en sponsor.