Träffa Aktivitus under cykelhelgen

[:sv]

Hej,

Aktivitus kommer finnas på plats på Kanaltorget och visa upp vår populära testcykel 828E Aktivitus Special med wattmätning från Monark samt svara på frågor om hur Du som motionär kan få din träning att bli roligare, mer varierad och mer tidseffektiv.

Vi informerar också om hur Aktivitus arbetar med friskvård på företag där bland annat Hisingen Runt är ett viktigt delmål för flera av våra företagskunder.

Vi ses!

Om Aktivitus

aktivitus_inomhusAtt träna har nog aldrig varit mer populärt. I Sverige omsatte Sport- och fritidsbranschen 22 miljarder 2013 enligt siffror från HUI Research och motionsloppen växer så det knakar. I Göteborg har vi världens största halvmaraton med över 64 000 anmälda, platserna till Vasaloppet, Cykelvasan och Vätternrundan säljer slut på några minuter och många väljer att prova på konditionsutmaningar i form av triathlon och swimruns.

Allt fler vill testa sina vingar i träningskläderna, men samtidigt har det aldrig funnits så många som försökt lära dem hur man ska göra. Med kommersiella tv-program, träningstidningar, kvällstidningslöpsedlar och tränings-bloggar, blir man som motionär attackerad från alla håll med råd kring hur man ska träna och vad man ska äta. Det svänger snabbt kring vad som är aktuellt just nu, det som rekommenderas ena veckan kan förkastas nästa – och vice versa.

aktivitus_utomhusHos Aktivitus är en grundförutsättning att alla våra tips och råd ska vara förankrade i beprövad vetenskap, samtidigt som de är anpassade efter individen i fråga. Därför är det en förutsättning för oss att alltid genom-föra en grundkonsultation och fysiologiska tester på våra kunder innan vi upprättar en träningsplanering eller ger träningsråd. På så vis vet vi att kunden kommer kunna nå dit den vill. Träning är alltid roligt – men det blir ännu roligare om den utförs utifrån de egna förutsättningarna, med ett tydligt syfte och med specifika mål. Det är också då resultaten kommer. Som aktiva idrottare med gedigen utbildning inom ämnet besitter vi den kunskap som krävs för att ge adekvata råd till hur man uppnår bättre resultat.

Det är otroligt roligt att så många är intresserade av träning och hälsa idag – och därför känns det också extra roligt att kunna vara med och göra skillnad. Vi märker att många har visioner kring vad de vill göra med sin träning; det kan vara att springa sin första mil, genomföra En svensk klassiker, att gå ner tio kilo eller att klara en Ironman under tio timmar. Däremot är det många som inte har en aning om hur de ska nå dit. Och det är då vi är glada att kunna hjälpa till. När våra kunder lyckas har vi lyckats.

Sara Danielsson Lundqvist

Sara Danielsson Lundqvist

Mattias Lundqvist

Mattias Lundqvist

Grundare av Aktivitus AB

[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
Nyhetsbrev
Partners

Trek
Partners Mabi
Partners Magnusson och Freij
Partners Vasaboden
Partners Semcon
Partners Radisson Blu
Partners Shimano
Partners Kahls kaffe
Partners Pure Nutrition
Aktivitus
ICA
Synsam
Göteborg & co
Paracykling
Medevi
Ackert
Göteborgs Cykelkulturkalas
Trakk
RaceOne